Egyedi igények szerinti karikagyűrű, eljegyzési gyűrű tervezés és gyártás, Demo-gyűrű készítés.

Egyedi tervezésű karikagyűrűk, eljegyzési gyűrűk

KARIKAGYŰRŰK ÉS
ELJEGYZÉSI GYŰRŰK TERVEZÉSE

OLY EGYEDÜLÁLLÓ GYŰRŰKET ALKOTUNK,
AKÁRCSAK AZ ÖNÖK SZERELME
Kínálatunkban több mint 2000 modell közül választhatnak Ügyfeleink, azonban gyakran előfordul, hogy egyéni elképzelések alapján alkotjuk meg az álomgyűrűt. Manapság hódít az egyediségre való törekvés, ennél fogva egyre bátrabb elképzelésekkel keresnek meg bennünket a párok. A különleges igények megvalósítása is megerősíti küldetésünket, hogy vásárlóink teljes mértékben elégedettek legyenek, hiszen nemcsak odafigyelünk rájuk, és kapcsolatot teremtünk velük, de megértjük az igényeiket, és ez által a megalkotott gyűrű éppen olyan egyedülálló lesz, mint a szerelmük.

CSAK A FANTÁZIA SZAB HATÁROKAT

Mindenkinek létezik egy kép az álomgyűrűről a fejében, így vannak, akik konkrét elképzelésekkel érkeznek hozzánk.

Az egyik lehetőség, hogy az Ön saját elképzelései szerint megrajzoljuk a gyűrűt, majd részletesen megtervezzük Önnek.

Csak a Fantázia szabhat határokat
Ha van egy képe a ékszerről

HA VAN KÉPE EGY ÉKSZERRŐL

A másik lehetőség az egyedi gyűrű kivitelezésére, hogy ha az interneten böngészve rátalál egy gyűrűre, esetleg több gyűrűből bizonyos részleteket kiragadva képzeli el az Ön saját modelljét.

A képeket összegyűjtve, a közös tervezést követően szintén meg tudjuk alkotni Önnek álmai gyűrűjét.

 

MEGLÉVŐ KARIKAGYŰRŰ MODELLEK MÓDOSÍTÁSA

A weboldalunkon található, több mint 2000, meglévő karikagyűrű modell esetén is van lehetősége módosításokat kérni.

Változtathat a modellek színén, szélességén, vastagságán, profilján, felületén, vésésén, a kövek méretén, fajtáján, elrendezésén és mennyiségén egyaránt.

Meglévő karikagyűrű modellek módosítása esetén
Meglévő eljegyzési gyűrű modellek módosítása esetén

MEGLÉVŐ ELJEGYZÉSI GYŰRŰ MODELLEK MÓDOSÍTÁSA

Eljegyzési gyűrűink esetében szintén van lehetőség minimális módosításra a kialakítást, illetve a kő méretét tekintve, ugyanakkor bizonyos esetekben már nem az adott modellt alakítjuk át, hanem egy teljesen új gyűrűt hozunk létre Önnek.

 

DEMO GYŰRŰ A TÖKÉLETES VÉGEREDMÉNY ZÁLOGA

Számunkra az ügyfelek megelégedettsége kimagaslóan fontos, ezért egy különleges lehetőséget biztosítunk azok számára, akik saját elképzeléseikkel keresnek meg bennünket, de bizonytalanok a végeredményben.

Az egyéni igények alapján elkészítendő egyedi karikagyűrűk esetén egy ún. Demo-gyűrűt készítünk az Ön saját tervei alapján!

Az elkészült Demo-gyűrű által lehetősége nyílik arra, hogy fizikai valójában megtekinthesse a megálmodott ékszert, mielőtt a végleges modell elkészülne!

Ezt a minta példányt a kezébe veheti, felhúzhatják az ujjára, és eldöntheti, hogy megfelel-e az elképzeléseiknek.

Ráadásul az így megálmodott gyűrűt el is nevezheti, amit a továbbiakban az Öntől kapott fantázia néven lehet majd megtalálni a kínálatunkban.

DEMO GYŰRŰ az Ön elképzelései alapján
FEIL GYŰRŰK FOREVERMARK GYÉMÁNTTAL

FEIL GYŰRŰK FOREVERMARK GYÉMÁNTTAL

Meglévő, illetve egyéni elképzelések alapján készült FEIL gyűrű modelljeinket 0,14 karáttól kezdve lehetősége van Forevermark gyémánttal foglalva kérni. Ennek a lehetőségnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy igazán különleges és páratlanul szép ékszert viselhet.

A Forevermark gyémántok a világ legkülönlegesebb gyémántjai közé tartoznak, hiszen minden egyes darab gyönyörű, ritka és felelős forrásból származik.

A világ gyémántjainak mindössze kevesebb, mint 1%-a érdemelheti ki a Forevermark nevet és a gyémánt szívébe rejtett különleges jelölést.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT, SZÍVESEN SEGÍTÜNK!

Kérdezzen bátran,
küldetésünk, hogy segítsünk Önnek!

Van már konkrét elképzelése az ékszerrel kapcsolatban? Van több olyan képe is, ami alapján elképzelte az álomgyűrűt? Van már egy modell, amit kinézett, de szeretne rajta változtatni? Vannak kérdései, melyekben szakmai segítségre lenne szüksége? Nem tudja eldönteni, hogy pontosan milyen Drágakövet szeretne?

Tudjuk, hogy nehéz döntés előtt áll, és hogy sok szakmai kérdés merült fel Önben. Forduljon hozzánk bátran! A közel 30 éves tapasztalatunk minden előnyével igyekszünk Önnek segíteni, hogy a legjobb döntést hozza, és 100%-ig elégedett legyen.

Kérjen árajánlatot egyedi elképzelésére!

A gombra kattintva átnavigál a feil.hu-ra

Kérjen árajánlatot, szívesen segítünk
FEIL Ékszer