Rólunk

Kik vagytok és hogy jött létre a FEIL márka?

Közel 30 éve már hogy gyémánt eljegyzési gyűrű gyártással foglalkozom, és szerencsére a fiaim is beleszerettek a szakmába. Ők már az új kor nemzedékeként, modern technológiai tudás birtokában, hatalmas lendületet visznek a FEIL márkába és a magyar ékszergyártásba.

Ügyfeleinknek még a legmerészebb álmait is valóra váltjuk a modern 3 dimenziós formatervezés által. Olyan különlegességeket tudunk megvalósítani, amit hagyományos ötvös munkával szinte lehetetlen volna.

A FEIL csapat

Mi az amitől a FEIL kitűnik a tömegből?

Karikagyűrűk és Eljegyzési gyűrűk készítésre Specializálódtunk. Odafigyelünk. Kapcsolatot teremtünk. Megértjük az Ön igényeit.

Gyűrűinket szeretettel készítjük, és ígérjük hogy Ön még nálunk is jobban szereti majd. Oly egyedülálló gyűrűket alkotunk, akárcsak az Önök Szerelme

Felelősséget vállalunk a gyűrűinkért, legyen 100% ig elégedett, vagy küldje vissza nekünk!

ÜZLETPOLITIKÁNK

Nálunk a minőség az első, ezért Örök élet garanciát és 100% elégedettségi garanciát adunk gyűrűinkre.

Mi nem csak eladjuk termékeinket, hanem kapcsolatot hozunk létre ügyfeleinkkel immár 25 éve.

Azt szeretnénk, ha bátran fordulnának hozzánk, mert mi szívünkön hordjuk a FEIL gyűrűink sorsát.

Gyémánt gyűrű specialistaként küldetésünknek tartjuk, hogy ügyfeleinknek megmutassuk a helyes utat a tökéletes ékszer kiválasztásához, ami méltóan szimbolizálja szerelmüket és az örökkévalóságot.

Üzletpolitikánk: Nálunk a minőség az első, garanciát adunk gyűrűinkre.
EXKLUZÍV BEMUTATÓTERMEINK

EXKLUZÍV BEMUTATÓTERMEINK

FEIL Bemutatótermeinkben kizárólag időpontra tudjuk fogadni ügyfeleinket, annak érdekében hogy a Hölgyek és Urak Exkluzív környezetben nyugalomban és teljes diszkrécióban tudjanak döntést hozni.

Honlapunkon több mint 2000 modellt mutatunk be, és lehetőségük van személyesen is felpróbálni az Önök által kiszemelt termékeket, de természetesen személyre szabottan egyedi tervezést is biztosítunk a hozzánk fordulóknak.

 

100% ELÉGEDETTSÉG

A legfontosabb számunkra, hogy Ügyfeleink 100%-ig elégedettek legyenek, hiszen egy életre szóló döntés meghozatalában kérik a segítségünket. Ezért mi nemcsak eladjuk gyűrűinket, mi valódi kapcsolatot hozunk létre ügyfeleinkkel.

Az Örök Élet garancia magában foglalja, hogy az egész életre szóló gyűrűt bármikor visszahozhatják hozzánk, amennyiben komolyabb igénybevételnek van kitéve, vagy esetleg külső behatás során történik valami az ékszerrel.

Azt szeretnénk, ha ügyfeleink bátran fordulnának hozzánk a vásárlást követően is, hiszen mi a szívünkön viseljük FEIL gyűrűink sorsát.

100% Elégedettség
Keresd fel a FEIL alapítóját, Feil Attilát

Keresd fel a FEIL alapítóját, Feil Attilát!

Megtalálni a tökéletes eljegyzési- vagy karia gyűrűt bizony nem kis feladat, hiszen viselése egy életre szól.

Ha biztos akarsz lenni abban, hogy szerelmetek jelképe minőségi, egyedi formában kerül az ujjatokra, és annak örök életéről még a gyártói garancia is gondoskodik, ne habozz felkeresni a FEIL alapítóját, Feil Attilát, aki igazi szakértőként, immár 30 éve pecsételi meg gyűrűivel a házaslandók esküjét, szerelmét.

A gombra kattintva átnavigál a feil.hu-ra

FEIL Ékszer